Over ons

Ons Bedrijf

Al sinds 2009 zijn wij actief als ICT-partner voor diverse bedrijven en helpen hen op alle mogelijke vlakken waar je op het gebied van ICT mee te maken kan krijgen. Als ICT-partner zijn we meer dan alleen een systeembeheerder of een ICT-service provider. Ons streven is om een top-of-mind en top-of-hart ICT-partner te zijn zodat we onze klanten geheel kunnen ontzorgen op het gebied van ICT. Door constant nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen, en in contact te blijven met onze klanten, kunnen we een steeds betere dienstverlening leveren.

Je mag ons altijd bellen, voor een vraag, een probleem of gewoon een leuk gesprek. Wij willen niet dat je als een nummer behandeld wordt, anders kunnen we nooit een goede relatie opbouwen. Kortom, wil je de ideale partner die samen met je groeit en ervoor zorgt dat alle stappen voorwaarts zo soepel mogelijk verlopen? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs.

Photo

Onze Historie

2009

Oprichting Eye Logic

Eye Logic werd opgericht en vastgelegd bij de KvK. Hiermee was de eerste stap gezet.

2010

Eerste verhuizing

Eye Logic verhuisd van de Venestraat naar de Nieuwstraat in Leidschendam.

2017

Overstap

Eye Logic groeide van eenmanzaak door naar een besloten vennootschap en kreeg zuster onderneming Eylo B.V..

2018

Het Nieuwe Kantoor

Eye Logic B.V. betrekt samen met Eylo B.V. een nieuw kantoorpand op de Nieuwstraat 16B te Leidschendam.

Onze Missie

Wij zorgen dat organisaties een stabiele en betrouwbare ICT-infrastructuur hebben, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen business / hetgeen waar zij goed in zijn.

Onze Filosofie

Als ICT-partner streven wij naar een transparante samenwerking waarin we duidelijk weten wat we aan elkaar hebben. We vinden een goede klantrelatie dan ook belangrijk en willen er alles aan doen om onze klanten te helpen. We doen dit door inzicht te creëren in onze werkzaamheden en dit duidelijk te communiceren.

Onze Klantwaarderingen