Onze Diensten

TouchLogic Digital Signage

TouchLogic Digital Signage, ook wel TouchLogic DS, is het nieuwste speeltje van Eye Logic, de software voor narrowcasting. Onze software is eenvoudig in gebruik en volledig te integreren in jouw huisstijl. Iedere organisatie maakt, met TouchLogic DS, niet alleen indruk op je bezoekers bij de entree, maar ook op personeel in bijvoorbeeld de kantine.

Met TouchLogic Digital Signing maak je zelf zakelijke televisie, videospots of menu signing. Je start simpel en snel met het uitzenden van je belangrijkste visitekaartje: narrowcasting. Met ons bijzonder intuïtieve en veelzijdige systeem heb je volledig zelf de regie in handen.

Photo

In stijl

We beschikken over een groot assortiment aan gratis te gebruiken templates, voor alle mogelijke toepassingen. Kies voor een creatieve, zakelijke of informele uitstraling. Met alle ruimte voor jouw huisstijl. Toch liever een stapje verder? We ontwerpen graag een speciaal op maat gemaakte template, toegespitst op de branding van jouw merk of onderneming.

Digital Signage in een handomdraai

Ons voordelige licentie model, maakt narrowcasting voor ieder bedrijf toegankelijk. Wij zorgen voor de installatie, onderhoud en het beheer. Meerdere mensen kunnen in een aparte werkruimte aan een uitzending werken. Zonder enige grafische of technische kennis kun je alleen of met anderen campagnes opzetten en programma's maken.