Services

Onze diensten


Bekijk hier de diensten die wij voor jou op een rijtje hebben gezet.
Mis je iets? Dan wil dat niet direct zeggen dat wij die niet kunnen aanbieden, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ik heb een vraag...

Met 24/7 monitoring zorgen we voor een constante beschikbaarheid van je netwerk, systemen en applicaties. Door je systemen te beheren en te onderhouden, blijven ze beter functioneren en presteren.
Onze backup oplossing beperkt de impact bij verlies of schade aan je belangrijkste bestanden. Daarnaast beschermen we je o.a. tegen de hedendaagse virussen en ransomware.
Naast je te ontzorgen met de gehele ICT infrastructuur, kunnen we ook helpen met het adviseren, inrichten en onderhouden van servers en werkplekken.
Een stabiel netwerk zorgt voor beter presterende servers en werkplekken. Overal een werkende WiFi met stabiele snelheden voor optimaal presterende werkplekken en maximale flexibiliteit.
Overal werken waar je maar wilt? Met de Microsoft Azure, Business 365 en Office 365 cloud-oplossingen ben je uiterst flexibel.
Onze service maakt het verschil en wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom ben je bij ons altijd gegarandeerd van een goede en persoonlijke service.
TouchLogic Digital Signage, is het nieuwste speeltje van Eye Logic, de software voor narrowcasting. Onze software is eenvoudig in gebruik en volledig aan jouw huisstijl aan te passen. Iedere organisatie maakt, met TouchLogic DS, indruk op bezoekers en personeel.